Psykoterapeut MPF i omdrejningspunktet

Når far blir en fremmed – forløb for fædre der er blevet fremmedgjort for deres børn!

På gruppeforløbet for forældrefremmedgjorte fædre, arbejder vi med forståelsen af dynamikken, magtensheden, sorgen, savnet og kompleksiteten i den fremmedgørende dynamik.


Spørgsmål som hvad er forældrefremmedgørelse og hvad er forældre-fremmedgørelses-syndrom – vil være centrale under hele forløbet.

Derudover vil vi dele og spejle deltagernes egne eksempler og oplevelser. 

Definisionen på forældrefremmedgørelse er et udtryk der anvendes til at beskrive en familiedynamik i hvilken en forælder (her refereret til som den fremmedgørende eller favoriserede forælder) bruger adfærd (refereret til som fremmedgørelsesstrategier) for at fostre et barns ikke retfærdiggjorte afvisning af og utilfredshed med den anden forælder (her refereret til som den afviste eller målet/forælderen der er udsat for fremmedgørelsen).

Ikke alle børn, der er udsat for disse former for adfærd, bukker under for presset om at afvise den anden forælder, men når de gør, udviser de afslørende tegn (refereret til som den adfærdsmæssige manifestation af forældrefremmedgørelse) og de kan anses for at have forældre-fremmedgørelses-syndromet, eller for at være et fremmedgjort barn.

Hvis du har oplevet dette, så er du ganske enkelt forælder fremmedgjort.

Er der håb om ændring, om at det nytter at forstå, finde nye muligheder, finde mening, viden. Hvordan opnår jeg og barnet healing af de sår fremmedgørelse giver. Nyorientering, hvordan finde fornyet mening med forældreskabet samt livet?

Det at møde og dele med ligesindede mænd og fædre.

Forløbet er fysisk tilstedeværelse. Strækker sig over 8 møder á 2 timer og 15 minutter. Hver 14 dag, tirsdage i Valdemarsgade 21, Vesterbro, Kbh. V.

Det ledes af professionel psykoterapeut med egne erfaringer med forældrefremmedgørelse og forældre-fremmedgørelses-syndrom.

Kontakt psykoterapeut Esben Jensen /  Ring for mere info eller booking af terapi på 28 31 47 39

Brug for omgående hjælp?

Du er ikke alene i denne kamp! Tag kontakt til os på omdp@protonmail.com 

Har du brug for akut hjælp, kan du kontakte Lev Uden Vold som har en døgnåben nødlinje – tlf. 1888

Du kan følge os på Instagram under Omdrejningspunktet_kbh og læse vores daglige opslag om psykisk vold. Vi kæmper for at udvide vores bevidsthed og i fællesskab genetablere vores følelsesmæssige rettigheder.

Alle, der arbejder i Omdrejningspunktet, har egne erfaringer med voldelige relationer. Enten fra opvæksten, parforhold eller begge dele. At elske et menneske, som skader dig, er svært at forstå. Vi mener, at du skal have prøvet det, for at kunne forstå det.

Derfor tøv ikke med at tage konktakt. Du er ikke alene!